addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Een overnachting op Schiermonnikoog is anders dan op de andere Waddeneilanden. De haven van Schiermonnikoog heeft een drempel waar charterschepen alleen met hoog water overheen kunnen. Omdat ook de zeilende veerdienst op tijd wil vertrekken, mogen de schepen van Eilandhopper gebruikmaken van de Veerdam. Echter mogen wij daar niet blijven liggen.

Dus wij brengen en halen onze gasten wel via de veerdam maar zoeken daarna een rustig plekje op om voor anker op zee te overnachten. En dat is een hele mooie ervaring. De nacht is donkerder op zee, dan op land met de kans op het zien van veel meer sterren.

De volgende dag halen wij nieuwe gasten weer op, die wij meenemen voor een rondvaart of naar Ameland of Lauwersoog brengen.

Informeer bij de schipper ter plaatse voor de tijden van halen en brengen. Bij de nachtelijke Droogvaltochten die om 14.00 uur eindigen, is de lunch inbegrepen in de prijs.

Binnenkort van Eilandhopper: Rottum Express nl

Lees nu meer