addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Meerdaagse reizen

Zeil een week met ons mee en ontdek de  waddeneilanden! Om het je gemakkelijker te maken, hebben we reeds enkele meerdaagse reizen voor je samengesteld. Er is tijd om de eilanden te bekijken en bij de meeste weekreizen vallen we ook een keer droog.

Inclusief:

Niet inbegrepen:

Eten

Een ontbijt is altijd inbegrepen. En valt de etenstijd tijdens een tocht dan is ook de lunch en/of diner inbegrepen. Soms blijf je een dag op het eiland. Dan verwachten wij dat je het eiland gaat verkennen en de lekkere restaurantjes opzoekt voor de lunch en diner.

Vanaf zaterdag 13 juli 2024 zeilt de Willem Jacob 6 weken lang een dienstregeling langs de verschillende Waddeneilanden. De Minerva doet dat vanaf 27 juli tot en met 23 augustus. De Willem Jacob vertrekt vanaf Lauwersoog en de Minerva vanaf Harlingen. Je kan een hele week mee.

Elke week is weer anders omdat er op het getij gevaren wordt. De ene week wordt er wel naar Texel gevaren, een andere niet. De ene week blijft het schip op Terschelling  een dag liggen, de andere week op Ameland. Soms wordt er drooggevallen op een overtocht, maar niet altijd. Wat vast staat is dat je een geweldige week zult beleven: je doet veel ervaring op met zeilen, je staat dichter bij de natuur, je ontmoet andere gasten en leert ze snel kennen, je eet heerlijk aan boord en ontdekt wat er allemaal leeft en beweegt in het zand van de Wadden. Kortom, het is een avontuur voor jong en oud.

Kosten weekreis Willem Jacob € 688,- pp
kinderen t/m 12 jaar € 500,-

Kosten weekreis Minerva € 788,- pp
kinderen t/m 12 jaar € 567,- p.k.
Bekijk hier alle mogelijkheden

Zeil mee met deze prachtige Stevenaak, de mooiste in de chartervloot! De Stevenaak MinervaMinerva zeilt van 27 juli tot en met 17 augustus, elke zaterdag vanaf Harlingen. Bijna alle weken eerst naar Texel, Oudeschild. Een mooie lange zeiltocht over het breedste stukje Waddenzee. Met de zon op het gezicht, wind in de haren en het zout op de lippen proef je de Waddenzee. Op het eiland aangekomen kun je een fiets huren en het eiland verkennen. Slapen doe je natuurlijk aan boord in één van de 2- of 4-persoonshutten. Ontbijt en beddengoed is inbegrepen bij een overnachting aan boord. De volgende dag zeilt de Minerva naar Vlieland. Ook dat is een heerlijke, lange zeiltocht en dus komt het schip laat in de haven van Vlieland aan. Maar na een overnachting aan boord ben je de volgende dag helemaal fris om Vlieland te gaan verkennen. Dit charmante eiland heeft veel moois te bieden. Houd rekening met de laatste veerboot van Doeksen terug naar Harlingen en koop daarvoor van te voren een kaartje.

Kosten zijn € 300,- pp, kinderen t/m 12 jaar € 245,-

Inclusief: verschillende catering onderweg, koffie, thee, beddengoed en ontbijt
Exclusief: retour ticket Doeksen Vlieland -Harlingen en eventueel huur fiets

Weekend 27-7 t/m 29-7-2024   Boek hier
Weekend 3-8 t/m 5-8-2024     Boek hier
Weekend 17-8 t/m 19-8-2024   Boek hier

Ontdek de betoverende schoonheid van de Waddenzee met Eilandhopper’s weekendtocht op de Willem Jacob. Vertrek vanuit Lauwersoog en zeil op zaterdag naar het schilderachtige Ameland, waar een unieke overnachting wacht. Op zondag vervolgen we onze reis naar het levendige Terschelling, voor een dag vol avontuur en verkenning. Ervaar het beste van de Waddeneilanden in één onvergetelijk weekend. In het gezellige ruim wordt je al snel in slaap gewiegd. En ’s morgens wacht een heerlijk ontbijt, klaargemaakt door de kok. Omdat de overtochten minimaal 7 uur duren, kan het voorkomen dat er ’s nachts op zee wordt overnacht, afhankelijk van het getij. Met een heldere hemel zul je ontelbare sterren zien en misschien valt er wel één…

Vanaf Terschelling kun je met Doeksen terug naar vaste wal (Harlingen) maar let op: de laatste boot gaat 18.45 uur en van te voren reserveren wordt sterk aanbevolen. Natuurlijk kun je ook nog een nacht aan boord verblijven en maandag de overtocht wagen.

Kosten zijn € 300,- pp, kinderen t/m 12 jaar € 245,-

Inclusief: verschillende catering onderweg, koffie, thee, beddengoed en ontbijt
Exclusief: retour ticket Doeksen Vlieland -Harlingen en eventueel huur fiets

Weekend 13-7 t/m 14-7-2024   Boek hier
Inclusief 2x diner, 2x lunch, 1x ontbijt, SunSetSail op Ameland

Weekend 19-7 t/m 21-7-2024     Boek hier
Inclusief Overnachtingstocht, 2x ontbijt, 1x diner, 1x lunch, SunSetSail op Ameland

Weekend 27-7 t/m 28-7-2024   Boek hier
Inclusief 1x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, SunSetSail op Ameland
Extra nacht op Terschelling  Boek hier

Weekend 2-8 t/m 4-8-2024     Boek hier
Inclusief Overnachtingstocht, 2x ontbijt, 1x diner, 2x lunch, SunSetSail op Ameland

Weekend 16-8 t/m 18-8-2024 Boek hier
Inclusief 2x ontbijt, 1x lunch, 3x diner, SunSetSail op Ameland
Extra nacht op Terschelling  Boek hier

Bij Eilandhopper draait het niet alleen om de bestemming, maar vooral om de reis zelf. Stel je voor: het zachte ruisen van de wind, de warme gloed van de ondergaande zon, en de onmetelijke horizon die zich voor je uitstrekt. Het zeilen in de avonduren geeft een gevoel van rust en vrijheid dat moeilijk te evenaren is.
En dan, wanneer de nacht valt, wordt de magie alleen maar intenser. Midden op zee, omringd door de duisternis, ervaar je een diepe verbondenheid met de natuur en met elkaar. Het gevoel van sereniteit en verwondering is onbeschrijfelijk.
Maar het avontuur stopt niet bij zonsondergang. Na een dag vol zeilen, bereiken we het prachtige Ameland, waar we in de haven van Nes overnachten. Bezoek het gezellige dorpje voor een drankje of blijf lekker aan boord. De volgende dag zetten onze reis voort naar Harlingen.
Eilandhopper biedt meer dan alleen een zeiltocht; het biedt een kans om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en volledig op te gaan in het moment. Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord en laat je betoveren door de schoonheid van de Waddenzee.

Kosten € 300,- pp kinderen t/m 12 jaar € 250,- pk

Inclusief: 2 x ontbijt, 1 x lunch (za), 2x diner (za+zo), beddengoed

Exclusief; handdoek(en) ,eventuele terugreis naar Lauwersoog

Boek hier

Binnenkort van Eilandhopper: Rottum Express nl

Lees nu meer