addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Nieuwe update tot 13 augustus 2021:

Tijdens het sporten (lees zeilen) mag 1,5 meter nog steeds worden losgelaten, maar zodra men onderdeks gaat, geldt de 1,5 meter norm. Mondkapjesplicht is vervallen.

Voor meerdaagse tochten blijft de capaciteit op basis van 1,5 meter gelden en is het niet mogelijk om met meer capaciteit te varen. Om die reden hanteert de Willem Jacob maximaal 6 gasten (8 indien met kinderen) die mogen overnachten en de Minerva maximaal 14.

Overdag wordt er gezeild met groepen tot 20 personen op de Willem Jacob en 30 op de Minerva. Overnachtingen en verkoop van eten en drinken zijn ook weer mogelijk.

Voorlopig houden we de regels aan zoals we die het hele afgelopen jaar ook golden. Dat wil zeggen; 1,5 meter afstand, geen handen schudden of knuffels geven, elkaar de ruimte geven op de trap en vooral veel schoonmaken.

 

Binnenkort van Eilandhopper: Meerdaagse reizen

Lees nu meer