addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

De Willem Jacob zeilt in juni 2023 elke woensdag en op zondag 4 juni vanaf Lauwersoog naar Schiermonnikoog en weer terug. Je kun ’s morgens om 09:30 uur opstappen en heerlijk zeilend de overtocht maken naar Schiermonnikoog. Je wordt ontvangen met koffie en thee en na een introductie van de bemanning worden de trossen losgegooid en de zeilen gehesen. Als je wilt mag je meehelpen maar je mag ook gewoon heerlijk op dek genieten van al het moois om je heen. Afhankelijk van weer en wind komen we om ongeveer 12.00 uur aan.
Op de veerdam kun je fietsen huren.  Even verderop ligt het leuke, gezellige dorpje. Hier kun je eten in één van de vele leuke restaurantjes. Of je fiets naar het strand of duinen en spot de vele vogels die hier broeden en foerageren.

Zorg dat je op tijd terug bent, want de Willem Jacob vertrekt om 19.00 uur weer terug naar Lauwersoog. Uiteindelijk komen we met een ondergaande zon aan op Lauwersoog om ca. 21.00 uur.

LET OP: tijden 21 juni zijn vertrek Lauwersoog 09.00 uur, aankomst 11.00 uur / vertrek Schiermonnikoog 16.00 uur, aankomst 18.00 uur.

Kosten Retourtje Schier € 60,- pp     Kinderen t/m 12 jaar € 37,-

Alle vertrekdata klik hier

Binnenkort van Eilandhopper: Rottum Express nl

Lees nu meer