addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Eilandhopper Oerol Express

wordt

Toverachtig Terschelling weekend

Helaas gaat Oerol niet door. Maar Terschelling is zo’n mooi eiland dat het de moeite waard is om daar een weekend lang van te genieten. Om die reden zeilt de Minerva toch dat weekend naar Terschelling om daar een paar dagen te blijven liggen zodat de gasten het eiland kunnen verkennen.

Een lang weekend met zeilen en verblijf op Terschelling. Vanaf Harlingen brengt de Minerva je naar Terschelling en weer terug voor maar € 295,-!

Boek hier het hele weekend vanaf 10-06-2021

Wil je op een bijzondere manier naar Oerol reizen en heb je je verblijf op Terschelling al geregeld? Dan kun je ook alleen de overtocht boeken. Een heerlijke, ontspannende en sportieve manier van reizen. Op de heenreis wordt er ook drooggevallen; een bijzondere belevenis om op de bodem van de zee te lopen.

Boek hier de overtocht op 10-06-2021

Boek hier de terugreis op 13-06-2021

Vertrek

Donderdagochtend, 10 juni vertrekken we om 10.30 met de Minerva. De Minerva vertrekt vanaf het Dokje in Harlingen, t.o. Haven station Harlingen. Na een introductie van de bemanning, hijsen we de zeilen voor een mooie tocht over de Waddenzee. Onderweg zoeken we een plek om droog te vallen. Je kunt dan op de zee bodem lopen en van dichtbij bekijken wat er allemaal leeft en beweegt in en onder het zand. Het is mogelijk om een lunch en diner aan boord te boeken. Deze is inbegrepen bij de combinatiereis.

Verblijf

De haven van West Terschelling ligt waarschijnlijk vol met andere schepen. We kunnen niet reserveren, maar hopen op een mooie plek in de haven. Vanuit de haven loop je zo het groene strand op of het dorpje in. Hier is al gezellig, maar je kunt ook een fiets huren en het eiland verkennen. Ga eens een ijsje eten bij de Molen op Formerum…mjammie!

Daarnaast vaart de Minerva op vrijdag en zaterdag rondvaartjes voor de eilandgasten. Het schip ligt dan van 14.00 uur tot 17.00 uur en van 19.00 uur tot 22.00 uur niet in de haven. Houd daar wel rekening mee!

Terugreis

Zondagmorgen 13 juni, om 10:30 uur vertrekken we weer naar Harlingen, waar we ongeveer 16.00 uur zullen aankomen.

Kosten zijn voor het gehele weekend €295,- p.p.

Op vrijdag en zaterdag is er alleen ontbijt. Donderdag is er ook een lunch, borrelhapjes en diner tijdens het varen beschikbaar. Bij de combinatiereis zijn deze inbegrepen. Als je alleen de overtocht boekt, kun je een lunch en diner erbij bestellen.

Op zondag is de lunch bij de combinatiereis inbegrepen en voor de gasten die alleen de overtocht hebben geboekt, erbij te bestellen.

Onze ervaring is dat het moeilijk is om een gezamenlijke maaltijd op het eiland te organiseren, eenmaal daar kom je van alles tegen en ben je al snel het gevoel van tijd kwijt. Overal op Terschelling kan je heerlijk ergens uit eten.

Daarnaast vaart de Minerva op vrijdag en zaterdag rondvaartjes voor de eilandgasten. Het schip ligt dan van 14.00 uur tot 17.00 uur en van 19.00 uur tot 22.00 uur niet in de haven. Houd daar wel rekening mee!

Voor mensen die nog nooit met de Eilandhopper zijn geweest

Het is geen probleem als je nog nooit gezeild hebt, we nemen ervaren bemanning mee. We gaan ook s’nachts zeilen, en veiligheid vinden we heel belangrijk, dus volg de aanwijzingen van de bemanning op.

Wat moet je mee nemen

Handdoek, toiletspullen, warme kleding, makkelijke schoenen, zonnebril en zonnebrandcreme!

Wij zorgen voor

Beddengoed, maaltijden onderweg, ontbijt, extra bemanning en hulp in de keuken

Binnenkort van Eilandhopper: Meerdaagse reizen

Lees nu meer