addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Zondag 21 juni, kunnen we het langst genieten van de zon. Ervaar dit fenomeen op het wad. Vanaf 12.30 uur is iedereen, die een lunch heeft gereserveerd, welkom. Onze kok maakt er een heerlijke Midzomerdag-lunch van. Om 13.30 uur worden alle gasten verwelkomt door de bemanning die een introductie geeft op de zeiltocht EN instructies voor het zeilen met de voorgeschreven Corona maatregelen.

We zetten zeil vanaf Lauwersoog, om 14.00 uur en zeilen door tot we ons rond 15.30 uur laten vastlopen op een bank. Ongeveer 17.40 uur is het laag water en wie wil kan een tochtje maken over de zandbank. Maar de gasten die het avondeten geboekt hebben, dienen wel weer op tijd terug te zijn voor het heerlijke diner. Zodra we weer drijven zetten we zeil voor een rustige avondtocht over de Waddenzee en kunnen op dek, onder het genot van een drankje, de zon in de zee zien wegzakken.Uiteindelijk eindigt de reis in Lauwersoog om 23.00 uur.

Kosten zijn € 76,- p.v. en € 51,- p.k. Lunch € 13,- p.p. Diner 18,- p.p.

Boek hier

Binnenkort van Eilandhopper: Oerolexpress

Lees nu meer