addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Zondag 20 juni, kunnen we lang genieten van de zon. EN het is vaderdag. Wat een mooi idee om die twee te combineren. De Willem Jacob zeilt vanaf Lauwersoog van 10.00 uur tot 13.00 uur een rondvaart met kok, dus een lunch reserveren is mogelijk. Onze kok maakt graag wat speciaals klaar op deze dag.

Om 14.00 uur tot 17.00 uur maken we nogmaals een mooie zeiltocht langs de zeehonden. De heerlijke frisse, gezonde zeewind opsnuiven en lekker sportief bezig zijn of gewoon lekker op dek luieren, het mag allemaal!

Kosten zijn € 37,- p.v. en € 23,- p.k. Lunch € 14,- p.p.

In de avondzeilen we een prachtige SunSetSail met een gids van de Waddenvereniging. Die kan ons veel vertellen over het Wad en de samenhang van de seizoenen. We vertrekken om 20.00 uur vanuit Lauwersoog en zijn vlak voor middernacht weer terug.

Kosten zijn € 55,- p.v. en € 35,- p.k.

Boek hier

Binnenkort van Eilandhopper: Ster van Bethlehem Tocht

Lees nu meer