addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Genieten van een zeilende rondvaart op het water met een heerlijke lunch of diner!

Lunch- Diner Cruise

De gasten worden aan boord ontvangen met koffie en thee en na een introductie van de bemanning, worden de zeilen gehesen voor een mooie tocht over de Waddenzee.

Lunch e/o diner is bij de prijs inbegrepen, evenals de koffie en thee. Andere drankjes kunnen aan boord afgerekend worden, het liefst met PIN.

Het eten wordt met zorg bereid door onze kok die veelvuldig gebruik maakt van biologisch en plaatselijke produkten. Speciale diëten en/of vegetarisch is geen probleem en kan bij het boeken opgegeven worden bij  “Opmerkingen”.

Je kunt benedendeks van het eten genieten, in het gezellige ruim of je neemt je bord mee op dek om niks te missen van de heerlijke zeiltocht.

Borrel Cruise

Tijdens de Borrel Cruise worden eerst de zeilen gehesen en dan is het genieten van de tocht met een drankje en een borrelhapje. Koffie en thee zijn altijd beschikbaar en 2 consumpties zijn inbegrepen bij de prijs, evenals de lekkere, verschillende borrelhapjes.

 

 

Binnenkort van Eilandhopper: Rottum Express nl

Lees nu meer