addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Ster van Bethlehem Tocht

Donderdag 24 december

BOEK NU

De bijzondere sfeer rondom Kerst is ook op het wad te voelen. De winter is net begonnen en het licht schijnt op een bijzondere manier over het Wad.

Dit jaar maken we er een middagtocht van. We willen de regels goed naleven en kunnen dat overdag beter overzien. Om dezelfde reden zijn er deze keer slechts 20 gasten welkom.

We vertrekken om 14.00 uur vanuit Lauwersoog voor een winterse zeiltocht. Onderweg kun je mee helpen met het zeilen, helpen met het navigeren en van de Waddenzee genieten. Bedenk dat het koud kan zijn op zee. Een extra laag kleding is verstandig.

Vanuit Lauwersoog vertrekken heeft een groot voordeel: mochten de weersomstandigheden aanleiding daartoe geven, dan kunnen we besluiten om op het Lauwersmeer te zeilen. U wordt op tijd in kennis gesteld indien de opstapplaats verplaatst wordt naar Lauwersoog binnenzijde.

14:00 Welkom aan boord

14:30 Vertrek uit de haven en het hijsen van de zeilen.

17:00 Terug in Lauwersoog

Deze tocht wordt aangeboden tegen een speciaal tarief:

Kosten: € 45 per volwassenen, kinderen t/m 12 € 28.

Binnenkort van Eilandhopper: Meerdaagse reizen

Lees nu meer