addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Ster van Bethlehem Tocht

Vrijdag 24 december

BOEK NU

De bijzondere sfeer rondom Kerst is ook op het wad te voelen. Deze tocht wordt gemaakt in het donker en hopelijk zien we veel sterren onderweg. De lucht in de winter is veel helderder dan in de zomer en dus schijnen de sterren nog feller. Een prachtige, maar koude tocht dus zorg dat je goed aangekleed meegaat! Een extra laag kleding is verstandig.

Van te voren kun je aan boord dineren. Onze kook kunstenaar bereidt een heerlijke maaltijd voor ons.

Op deze reis gaat een gids van de Waddenvereniging mee die veel kan vertellen over het belang van donker op het Wad.

Vanuit Lauwersoog vertrekken heeft een groot voordeel: mochten de weersomstandigheden aanleiding daartoe geven, dan kunnen we besluiten om op het Lauwersmeer te zeilen. U wordt op tijd in kennis gesteld indien de opstapplaats verplaatst wordt naar Lauwersoog binnenzijde.

18:00 Diner aan boord voor de gasten die dat hebben geboekt.

19.00 Welkom alle gasten met koffie/thee. De schipper vertelt over de historie van de Willem Jacob en enkele praktische zaken. De gids van de Waddenvereniging maakt duidelijk waarom de Waddenzee zo bijzonder is.

19.45 Vertrek uit de haven en het hijsen van de zeilen.

22:00 Terug in Lauwersoog

Deze tocht wordt aangeboden tegen een speciaal tarief:

Kosten: € 55 per volwassene, kinderen t/m 12 jaar € 35,-pk. Diner € 21,-p.p.

Binnenkort van Eilandhopper: Meerdaagse reizen

Lees nu meer