addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Nacht van de Nacht

Ervaar de nacht van de nacht op het Wad!

Boek nu

 

De Nacht van de Nacht is een initiatief van de Nederlandse provinciale milieufederaties. Op deze avond en nacht doven een aantal gemeentes, bedrijven en huishoudens hun verlichting om aandacht te vragen voor lichtvervuiling en energiebesparing op verlichting. Op 24 oktober 2020 vindt de Nacht van de Nacht weer plaats.

Om te genieten van de duisternis organiseren wij een zeiltocht over het wad vanaf Harlingen.

Vertrek zaterdagavond om 19:00 uit Harlingen. Na een introductie van de bemanning zetten we zeil voor een zeiltocht over het wad. We zoeken een mooie plek om te ankeren. Een gids van de Waddenvereniging verteld ons over het belang van duisternis voor het leven op het Wad. Je kunt de hele nacht op het dek verblijven maar als je het koud krijgt kun je ook naar beneden in het dagverblijf  een versnapering nemen om weer warm te worden, gezellig bij de open haard.  In de andere helft van het ruim staan de bedjes klaar als je eraan toe bent. De volgende ochtend zetten we na het ontbijt weer zeil richting Harlingen.  Zondag rond 11:00 zijn we weer terug in de haven.
De kosten voor dit tochtje zijn € 98,- p.p. (inclusief opgemaakt bed en ontbijt).
dscn6751

Binnenkort van Eilandhopper: Wadden Wintersport weken / weekenden

Lees nu meer