addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Het is mogelijk om te overnachten op de Minerva of Willem Jacob. Dat is handig als het schip heel laat in de haven aankomt of heel vroeg in de ochtend vertrekt.

Op de Willem Jacob slaapt iedereen in één grote ruimte, gezellig bij elkaar.

De Minerva heeft 2- en 4-persoonshutten. Er wordt een indeling gemaakt naar het aantal geboekte personen. Een 2-persoonshut kan niet exclusief geboekt worden. Natuurlijk wordt er wel zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de gasten.

Beddengoed en ontbijt zijn bij de prijs inbegrepen. Wel een eigen handdoek meenemen.

LET OP:
Beide schepen maken op de eilanden rondvaartjes. Soms ook een SunSetSail of een Vallende Sterrentocht. Dan komt het schip pas laat in de avond weer in de haven te liggen en kun je dus pas laat aan boord komen. Op de ticket staat de tijd vermeld waarop je aan boord verwacht wordt. Daarnaast varen de schepen op het tij soms ook vroeg weg. De tijd van het ontbijt op de ticket is dan richtlijn.

Voor beide schepen geldt dat er een overnachting geboekt kan worden in combinatie met een tocht of rondvaart. Bij boekingen met enkel een overnachting zal de prijs van de overnachting verdubbeld worden. De meer prijs kan aan boord betaald worden.

Binnenkort van Eilandhopper: Rottum Express nl

Lees nu meer