addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Gastenboek

Ameland – Terschelling 22 augustus 2021

Mariek Hellevoort

Hartelijke groet en dank nogmaals voor de machtige mooie trip!

weekreis augustus

Betty

Ik heb genoten van de het meezeilen. Dank!

Droogvaltocht Terschelling-Ameland

Kitty de Groot

Onze trip van Texel naar Schiermonnikoog, met fiets en tent, zit er weer op. Een reis met vele hoogtepunten. De zeiltocht van Terschelling naar Ameland met jullie staat dik bovenaan. Het was super. Rens en Dana hebben genoten van het meehelpen. Thijs doet dat ontzettend goed. Dat we op de veerboot naar Lauwersoog de Willem Jacob, met jullie, nog zagen varen was een mooie afsluiting van onze reis. Dat wilde ik jullie toch even laten weten.

Retourtje Schier vanaf Ameland

Mirthe Roerdink en Harm Govaert

Wat een heerlijke dagen hebben wij gehad en wat een boot!! Super bedankt voor alles en de groeten voor iedereen!!

weekreis 17 juli 2021 Willem Jacob

Arwin en Peer

Via deze weg willen wij, Peer en Arwin jullie bedanken voor de geweldige vakantie . We hebben enorm veel plezier gehad ! Graag wil ik jullie , de complete bemanning , ondanks de voor jullie wat moeilijke start ( en dat bedoel ik niet verkeerd , ivm COVID 19 ) bedanken vanuit ons.

Top weekreis 13 juli 2020

Roely

Hoi Tsjerk. Ik wou je even laten weten dat ik echt een top week heb gehad op de Willem Jacob!! En je had een fantastisch team aan boord met Douwe, Elizabeth en Judith. Toppers! Ik kom graag nog eens terug. Gr Roely

Retorutje Vlie 11 -08-2020

Michel van Ingen

We hebben een heerlijke zeilreis gemaakt op 10-8 van Terschelling naar Vlieland en weer terug. Bedankt voor de goede zorgen.

Binnenkort van Eilandhopper: Meerdaagse reizen

Lees nu meer