addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Eilandhopper zoekt foto’s. Ben jij afgelopen jaren mee geweest met de Minerva of Willem Jacob en heb je hun voorbij zeilend gefotografeerd? En wil je kans maken op een mooie rondvaart; stuur dan je foto (‘s) naar : info@eilandhopper.nl

Uit de foto’s worden 2x per jaar, twee winnaars getrokken en die ontvangt een rondvaart ter waarde van € 40,-. De foto’s zullen worden gebruikt voor reclame doeleinden.  Het hoeft niet perse een foto te zijn van een zeilend schip, het mag ook een detailfoto zijn, zolang het schip maar herkenbaar is.

Stuur de foto’s met minimaal 2 MB eventueel met We Transfer of een vergelijkbaar programma.
Stuur in verband met de privacy, geen foto’s waar gasten herkenbaar op staan.
Door mee te doen verleen je aan Eilandhopper een niet-exclusieve, permanente, onherroepelijke, onbeperkte licentie voor het gebruiken, publiceren of opnieuw publiceren van jouw foto in verband met het promoten van Eilandhopper.

De schippers zoeken de mooiste foto’s uit en de winnaars worden rechtstreeks benaderd en via Social Media bekend gemaakt.

Binnenkort van Eilandhopper: Rottum Express nl

Lees nu meer