addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Meerdaagse reizen

Zijn verschillende overtochten bij elkaar gevoegd met overnachting aan boord.

Om het u gemakkelijker en goedkoper te maken, hebben we enkele reizen reeds gecombineerd. Zo is het mogelijk om een hele week mee te zeilen of een weekend. U overnacht aan boord en vaart mee naar de eilanden. Tijdens de rondreizen die wij vanaf de eilanden maken, kunt u het eiland verkennen. Wilt u graag mee op een rondreis dan kunt u die apart of aan boord bestellen.

De uitzonderingen zijn in 2021 de weken waarin de Vallende Sterrentochten vallen. De combinatiereizen van 7 t/m 13 augustus en 14 t/m 20 augustus 2021 zijn inclusief de rondreis.

Het eten is inbegrepen behalve de lunchen en diners die u mist tijdens onze rondvaarten op de eilanden. Houd dan ook rekening mee dat wij bij onze SunSetSails ’s avonds laat weer terug zijn in de haven.

Meerdaagse reizen

Er zijn momenteel geen producten beschikbaar.

Stel nu
uw eigen reis samen

Boek nu

Binnenkort van Eilandhopper: Meerdaagse reizen

Lees nu meer