addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Droogvallen en Yoga met Vera

Heerlijk ontspannen op een spannende manier: Yoga op de zeebodem.

Vanuit Lauwersoog worden de zeilen gehesen voor een mooi tocht over een uniek gedeelte van Nederland; de Waddenzee. Trek aan de touwen en bedien de zwaarden, zoekend naar de zeehonden die liggen te zonnen op een plaat. Wij zoeken naar een rustige plek waar de Willem Jacob aan de grond kan lopen. En terwijl het water zakt, genieten we van de heerlijke lunch, klaargemaakt door onze kook kunstenares. Als het water ver genoeg is teruggetrokken, kunnen we op de zee bodem lopen. Speurend naar alles wat er leeft en beweegt. Wie wil, kan voor € 10,- extra meedoen aan de Yogales. De matjes worden uitgerold over het zand en Vera geeft de Yogales. We worden ons bewust van onszelf en de omgeving en komen totaal tot rust.

Het is genieten van de natuur en stilte om ons heen. Als het water weer opkomt, gaan we aan boord van de Willem Jacob. Zodra we “los” zijn, hijsen we de zeilen voor nog een mooie terugtocht naar Lauwersoog. De zilte luchten proevend en met verwaaide haren komen we rond 17.30 uur terug in de haven van Lauwersoog.

Vertrek 10:30 uur Lauwersoog
Aankomst 17:30 uur Lauwersoog

Kosten € 85,- pp voor de droogvaltocht inclusief lunch
€ 55,- voor kinderen tot en met 12 jaar
€ 10,- voor de Yoga les

BOEK HIER

 

Binnenkort van Eilandhopper: Vallende Sterren Tochten

Lees nu meer