addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripinformation-circlekidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

 

Laat jezelf eens verwennen met een Lunch- of DinerCruise. Heerlijk zeilen en lekker eten op de koop toe! De scheepskok weet van wanten en eten en dan vooral: lekker eten! Met verse, lokale en biologische producten tovert de kok de lekkerste dingen. Vaak heb je niet eens in de gaten dat er veelal vegetarisch wordt gekookt. De kok weet wel raad met alle diëten en voedsel allergiën! Laat dat van te voren weten in het blokje “opmerkingen” bij de boeking, dan komt dat allemaal in orde. Je kunt benedendeks van het eten genieten, in het gezellige ruim of je neemt je bord mee op dek om niks te missen van de heerlijke zeiltocht.

Het eten is bij de prijs inbegrepen, evenals de koffie en thee. Andere drankjes kunnen aan boord afgerekend worden, het liefst met PIN.

 

Binnenkort van Eilandhopper: Meerdaagse reizen

Lees nu meer